Buro Rechtshulp

buro rechtshulp nederlandU kunt geen advocaat betalen, wat nu? Om u en lotgenoten toch van rechtsbijstand te voorzien kunt u contact opnemen met het Buro  Rechtshulp Nederland.

Wat doet Buro Rechtshulp voor u?

Buro Rechtshulp Nederland verricht in samenwerking met de Recht voor zijn Raap Juristen B.V., anders dan het Juridisch Loket, ook eerstelijns juridische werkzaamheden.

Meer dan alleen eerstelijns juridische werkzaamheden

Het Buro is de opvolger van het voormalige Bureau Rechtshulp. Ook dit bureau leverde juridische diensten aan cliënten. Gebleken is dat deze behoefte eigenlijk altijd is blijven bestaan. Het huidige Buro Rechtshulp Nederland komt hieraan tegemoet en heeft een aparte module ontwikkeld om meer dan alleen eerstelijns juridische werkzaamheden te verrichten. Te weten:

Gratis juridisch advies op een per e-mail of telefonisch gestelde vraag;
– Verrichten van juridische werkzaamheden tegen een vooraf overeengekomen gematigd all in tarief;
– In procedures waarbij rechtsbijstand door een advocaat verplicht is, volgt verwijzing naar op hun specialiteit geselecteerde advocaten. Ook hier is het intakegesprek gratis.

Binnen 24 uur antwoord op uw vraag

Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze juristen. U ontvangt gegarandeerd na het stellen van uw vraag binnen 24 uur van een van onze specialisten antwoord.

Rechtvoorzijnraapjuristen.nl

Recht voor zijn Raap Juristen vormen een juridisch adviesbureau waarbij elke per telefoon of e-mail gestelde vraag op juridisch gebied, kosteloos binnen 24 uur wordt beantwoord.

Juridisch annuleren Time Share.

* Streeftermijn 3 maanden

* Binnen hele EG

* Time Share contracten

* Onderhoudscontracten

* Resale- en lidmaatschapscontracten

Contact

Uw naam*
Uw email*
Onderwerp
Uw bericht
captcha