Incasso achterstallige alimentatie.

By 4 juli 2014Incasso

Recht voor zijn Raap Juristen hanteren een speciale methode voor de incasso van achterstallige alimentatie. Deze wijze van inning van alimentatie biedt een groot aantal voordelen ten opzichte van vergelijkbare bedrijven.

Geen alimentatie ontvangen?

 Wij bieden u hulp wanneer u niet of niet genoeg alimentatie heeft ontvangen. Anders dan vergelijkbare bedrijven  die slechts een half jaar teruggaan innen wij voor u in heel Nederland tot minimaal vijf jaar terug de partneralimentatie, kinderalimentatie en de wettelijke indexering.

Geen wachtlijst.

 Wij kennen geen wachtlijst. Wanneer u contact opneemt met een van onze juristen wordt uw zaak per direct opgepakt en de incasso in werking gesteld.

No cure, no pay.

 U hoeft geen voorschot te betalen. Recht voor zijn Raap Juristen werken bij deze incasso op basis van no cure, no pay. Van het geïncasseerde bedrag betaalt u een vooraf overeengekomen percentage aan honorarium. Wordt niets geïnd bij bijvoorbeeld ontbrekende verhaalsmogelijkheden dan betaalt u niets!

Gratis juridisch advies.

Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze juristen voor een gratis juridisch advies. U ontvangt gegarandeerd binnen 24 uur een gedegen antwoord op uw vraag.