Klacht advocaat: zaak laten liggen.

By 4 augustus 2014Civielrecht

Meer klachten over advocaten.

Onze juristen worden in toenemende mate benaderd met klachten over advocaten. Recentelijk werden wij benaderd met een wel erg trieste zaak.

 

Zaak 7 jaar laten liggen.

Mevrouw had zich tot de advocaat gewend met het verzoek een tegoed dat zij bij de bank had alsnog te innen. Zij betaalde netjes haar eigen bijdrage aan de advocaat. Jarenlang werd zij aan het lijntje gehouden met allerlei toezeggingen, beloftes en smoesjes. Zij ontving geen enkele correspondentie en werd door de secretaresse constant afgescheept als “lastige klant”.

 

Juridisch advies.

Mevrouw nam contact op met  Recht voor zijn Raap Juristen voor een gratis juridisch advies. Contact met de bank leerde dat er nooit een bericht was ontvangen van de advocaat en de vordering was verjaard!

 

Schadevergoeding.

Wij hebben deze advocaat per direct aansprakelijk gesteld voor de door mevrouw geleden schade. Nadat hij eerst nog trachtte de schuld op mevrouw te schuiven ( zij zou niet gereageerd hebben e.d.) koos hij uiteindelijk eieren voor zijn geld en betaalde een vergoeding van € 12.000,–. Waarom hij zijn verzekering niet heeft ingeschakeld is niet duidelijk. Wellicht werd zijn blunder niet gedekt.

 

Contact.

Heeft u soortgelijke problemen met uw advocaat aarzel dan niet contact op te nemen met een van onze gespecialiseerde juristen voor een gratis juridisch advies.