Gratis juridisch advies.

By 2 oktober 2014ongecategoriseerd

In tijden waarin op de rechtshulp steeds meer wordt bezuinigd en deze onbetaalbaar wordt bieden Recht voor zijn Raap Juristen een perfect alternatief voor mensen met juridische problemen.

Onze juristen verlenen gratis juridisch advies op elke per e-mail of telefonisch gestelde vraag. U ontvangt gegarandeerd binnen 24 uur na het stellen van uw vraag een antwoord van een van onze juristen. Er zijn geen telefoonkosten verschuldigd.

Juridische werkzaamheden.

Mochten juridische werkzaamheden noodzakelijk zijn dan worden deze verricht tegen een vooraf overeengekomen all-in prijs. U komt dus nooit voor financiële verrassingen te staan. Door onze organisatiestructuur verlenen wij onze diensten tegen een sterk gematigd tarief.

No cure no pay.

Anders dan de doorsnee juridische hulpverleners bieden wij de mogelijkheid tot het werken op basis van no cure no pay. Wordt een financieel resultaat behaald dan betaalt u een vooraf overeengekomen percentage van de opbrengst. Bij geen resultaat betaalt u niets.

In de praktijk blijkt dat deze vorm van werken aantrekkelijk is voor mensen met een smalle beurs. Er hoeft voor juridisch werk, anders dan bij advocaten, geen voorschot te worden betaald. Daarnaast is het aantrekkelijk om zonder voorafgaande kosten toch juridische hulp te krijgen.

Contact.

Heeft u een juridisch probleem of dient zich dit aan: aarzel niet om contact op te nemen met een van onze juristen.

Per telefoon:

Maastricht       043- 7600215

Sittard-Geleen 046-426 02 51

Heerlen            045-7600060

Roermond        0475- 760043

Per email: info@rechtvoorzijnraapjuristen.nl