Spaanse justitie vervolgt Silverpoint.

By 13 november 2014ongecategoriseerd

Verkoop Time Share belangen.

 

Op onze subpagina “Cold Calling” wezen wij er reeds op dat bezitters van Time Share belangen en aanverwante producten ongeveer plat worden gebeld en gemaild door gladde verkopers die beloven uw belangen lucratief te verkopen waarbij zij hoge kosten bedingen.

 

Silverpoint  doet de toezegging om de weken of punten te verkopen. Er moet dan wel tegen vergoeding een nieuw product worden gekocht dat gemakkelijker te verkopen zou zijn. Gevolg: de bezitter komt met nog meer weken en punten te zitten met de hieraan gekoppelde hogere onderhoudskosten.  Vervolgens hetzelfde liedje. De bezitter maakt meer kosten en is steeds weer in om in de belofte tot verkoop te geloven.

 

Een repeterende breuk dus: steeds meer kosten terwijl nog nooit weken of punten zijn verkocht!!

 

Ons advies luidt dan ook: trap er niet in hoe aanlokkelijk het ook vaak klinkt.

 

Silverpoints Vacations C L.

 

 

Silverpoint is de naam van de Spaande vestiging van de Britse Resort Properties Group, een van de grootste spelers op het terrein van Time Sharing. Nadat de TS business in een steeds kwader daglicht kwam te staan heeft het bedrijf zich toegelegd op een aanverwant product: het verkopen van TS belangen met grote beloftes en toezeggingen. Zoals gezegd met “nul”resultaat maar tegen wel hoge kosten.

 

De Spaanse justitie lijkt eindelijk wakker te worden. De Spaanse media melden deze maand  dat  20 personen van het bedrijf zijn aangeklaagd wegens oplichting en bedrog onder wie de CEO van Silverpoint Vacations

 

De Spaanse rechtsgang kennende zal het echter nog jaren duren voordat het tot een veroordeling komt, als die al komt.

 

Betekenis voor TS bezitter.

 

 

Het betreft hier een strafrechtelijk onderzoek waaraan een individuele TS bezitter geen rechten  kan ontlenen. Uw enige mogelijkheid bestaat uit het laten annuleren van uw contract(en) waarbij deze vervolging uiteraard wel als ondersteuning wordt meegenomen.

 

Neemt u daartoe contact op met een van onze juristen voor een gratis advies.

Leave a Reply