Time Share gedupeerden. De schaamte voorbij.

By 18 december 2014ongecategoriseerd

Bij alle contacten met de mensen die klagen over hun Time Share contract of over de aankoop van punten loopt één rode draad: hoe is het mogelijk dat ik mij met gladde praatjes heb laten verleiden tot een contract dat ik eigenlijk nooit wilde maar waaraan ik nog tientallen jaren en soms levenslang vast zit? De gêne is doorgaans zo groot dat mensen zich schamen om dit naar buiten te brengen en met anderen te delen. Zelfs niet met familieleden die overigens vaak niet weten dat dit soort contracten kunnen vererven.

De schaamte voorbij.

Los van het Time Share contract hebben gedupeerden nog vaak veel geld uitgegeven aan de koop en zogenaamde verkoop van waardeloze punten en dat ook weer tegen grove betaling. Dat maakt de situatie nog gênanter dan dat die al was.

Ons advies kan slechts luiden: stap eens voor goed over de drempel der schaamte en neem contact met ons op. Recht voor zijn Raap Juristen hebben een volstrekte geheimhoudingsverplichting. Niets en niemand verneemt enige informatie over uw persoon of uw situatie. U komt voorts in contact met een transparant kantoor in Nederland en niet bij een louche en niet te traceren bedrijf in Spanje of de British Virgin Islands.

Opgelucht.

De ervaring leert dat cliënten enorm opgelucht zijn wanneer zij na jaren ergernis met een van onze juristen hebben gesproken en zij de zekerheid krijgen dat alle contracten die zij hebben afgesloten worden ontbonden en dat ook nog binnen een redelijke termijn.

Contact.

Spreekt dit u ook aan? Bent u het zo langzamerhand ook zat: neem contact op met een van onze juristen voor een gratis juridisch advies. U zult er geen spijt van hebben. Er zijn u reeds velen voorgegaan die alsmaar zeggen: had ik dit toch eerder gedaan. Het had mij veel ergernis en geld bespaard.

Leave a Reply