Time Share ontbinden.

By 3 februari 2015ongecategoriseerd

Een reactie van een Belgische klant.

“Nadat wij telefonisch benaderd waren door zeker 4 resale buro’s ( ITRA, Sherlock Marketing, Reclaim Cashback en Strategy Connection S.L) allemaal op de zwarte lijst bij TATOC, met de ondertoon tot wij het volle bedrag dat wij betaald hadden voor onze punten terug zouden krijgen, hebben wij ons gewend tot RvzrJ.
Wij hadden gehoord van RvzrJ door een echtpaar ,die wij in November in Fuengirola getroffen hadden tijdens onze vakantie, dat zij deze firma gekontakteerd hebben met het verzoek hun lidmaatschap te ontbinden.
Dit is een geregistreerd Juristen Advies Buro gevestigd in Nederland en een unieke formule hoe ze mensen helpen.
De eerste 2 gesprekken die wij gehad hebben waren eerlijk en duidelijk en gratis.
Geen verhalen tot we ons geld dat we betaald hadden terug zouden krijgen , maar wel de garantie dat wij van onze lidmaatschap verlost waren.
Met de WETENSCHAP dat de onderhoudskosten de enigste bron van een vast inkomen is voor elk resort, stijgen de onderhoudskosten elk jaar zonder dat een lid enige vorm van inspraak heeft.
Op de ledenvergadering heeft men geen enkele kans om bezwaren naar voren te brengen, 1) omdat het resort altijd in meerderheid is, 2) en altijd gehouden word in plaatsen en op tijden waar normaal werkende mensen geen mogelijkheid hebben om deze te bezoeken.

Wij zijn blij tot wij op een zeer professionele manier geholpen zijn en willen mensen aanraden die met hetzelfde probleem zitten rustig te informeren wat de mogelijkheden zijn.

Dit is de eerste keer dat wij goed nieuws kunnen melden over al dat gedoe met Time Share

M. Verschueren, Diest , Belgie”

Heeft u soortgelijke ervaringen? Aarzel niet en neem contact op voor een gratis juridisch advies over uw mogelijkheden.

Leave a Reply