Annuleren Time Share.

By 21 maart 2017ongecategoriseerd

Time Share ontbinden USA.

Zoals bekend zijn wij sedert jaren bijzonder succesvol inzake de ontbinding van Time Share en aanverwante contracten binnen Europa. Reeds tientallen cliënten zijn tot volle tevredenheid van hun zware verplichtingen afgeraakt en onze garantie heeft nog steeds een slagingspercentage van 100%.

USA.

In tegenstelling tot Time Share contracten in Europa zijn deze contracten real estate d.w.z dat deze het regime volgen van onroerend goed. Dat betekent dat de juridische benadering ook volslagen anders is dan bijvoorbeeld in Spanje.

Met onze partners hebben wij ons ook op deze materie in de Verenigde Staten geworpen en met succes. De afgelopen maanden hebben wij contracten ontbonden in Florida en de Bahama’s. Het betrof hier contracten bij de Westgate Miami Beach Club en het Silver Lake Resort, beiden in Florida. Op de Bahama’s slaagden wij met de annulering van Time Shares bij de Taino Beach Club.

Garantie.

Gelet op deze goede ervaringen kunnen wij in de toekomst ook de annulering van uw contracten in de USA garanderen. Het betekent een belangrijke uitbreiding van onze dienstverlening.
Wilt u van uw Time Share in de Verenigde Staten af neemt u dan contact op met één van onze juristen. In een vrijblijvend en gratis gesprek kunnen uw mogelijkheden worden besproken. Zoals altijd in deze zaken prefereren wij een persoonlijk onderhoud.  Het gaat om veel geld en het is ook in uw belang om te weten met wie u mogelijk in zee gaat.