Recensies

 

Geachte Heren,

 Wij zijn bijna13 jaar lid zijn van Anfi Beach Club op Gran Canaria, tot alle tevredenheid. Wij bezitten 2 weken in een 2 slaapkamer appartement. Het is een van de mooiste clubs in Europa. Ons lidmaatschap was 99 jaar vererfbaar op mijn kinderen. 4 jaar geleden werden de onderhoudskosten met ongeveer 19% verhoogd tot een bedrag van € 1890.- zonder dat wij daar enige inspraak in hadden. Ja we konden naar de algemene ledenvergadering gaan maar onze stem had daar geen enkele invloed. Na vele informaties te hebben ingewonnen ( Niet verkopen, contractueel vast voor 99 jaar onderhoudskosten ) zijn er veel telefoontjes geweest met mensen die ons gouden bergen beloofd hadden. Gelukkig zijn wij er niet ingetuind maar vele vrienden van ons wel, wat hun vele duizenden € gekost heeft.

Op heel gelukkige wijze zij wij in contact gekomen met Recht voor zijn raap Juristen die ons op een eerlijke manier verteld hebben wat de procedure was en het niet makkelijk zou zijn, maar met de formule waarmee zij werken het maximaal 3 maanden zou duren voordat wij van “bezit” af waren.

Ook hadden zij een “NO CURE NO PAY “ waar zij al enkele malen succesvol waren.

Wij zijn zielsgelukkig en bedanken iedereen van RvzrJ.

Nora en Albert Z, Eindhoven.

 

================================

Mr Snijders,

Bedankt voor hulp tot U mij verlost hebt van nachtmerrie. Na 21 jaar was het wel genoeg geweest.

Bernhard K, Utrecht.

 

===============================

 

 

 

 

 

 

Rechtvoorzijnraapjuristen.nl

Recht voor zijn Raap Juristen vormen een juridisch adviesbureau waarbij elke per telefoon of e-mail gestelde vraag op juridisch gebied, kosteloos binnen 24 uur wordt beantwoord.

Juridisch annuleren Time Share.

* Streeftermijn 3 maanden

* Binnen hele EG

* Time Share contracten

* Onderhoudscontracten

* Resale- en lidmaatschapscontracten

Contact

Uw naam*
Uw email*
Onderwerp
Uw bericht
captcha