Time Share annuleren? 100% succes.

Posted By: rechtvoorzijnraap - A Snijders on apr 14, 2016 in Uncategorized

Na de ontwikkeling van onze module om Time Share en aanverwante producten te ontbinden is dit een overweldigend succes gebleken. Samen met onze partners in het buitenland hebben wij in de afgelopen twee jaar inmiddels 30 cliënten met succes van hun contracten afgeholpen. Deze annuleringen zijn juridisch waterdicht mede omdat ze worden uitgevoerd door onze juristen die ruime ervaring hebben op dit terrein.

Garantie.

In de overeenkomsten die wij met de cliënt afsluiten geven wij de garantie dat wij hun contract ontbinden en nemen zelfs in die overeenkomst op dat bij (onverhoopte) niet realisering hiervan de cliënt zijn geld terugontvangt. Zoals gezegd is dit tot nu toe niet nodig geweest. Onze succes rate is nog steeds 100%.

Persoonlijke benadering.

Wij stellen een persoonlijke benadering op prijs en hebben altijd een of meer vrijblijvende gesprekken met de cliënt. Dat kan op een van onze locaties maar ook bij de cliënt thuis. Het is voor de cliënt en ook voor ons belangrijk dat partijen weten met wie zij van doen hebben. Per slot van rekening zijn er grote belangen mee gemoeid.

Heeft u een Time Share probleem. Schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor een gratis juridisch advies. U ontvangt dan antwoord op alle vragen die u heeft.

Comments are closed.


Rechtvoorzijnraapjuristen.nl

Recht voor zijn Raap Juristen vormen een juridisch adviesbureau waarbij elke per telefoon of e-mail gestelde vraag op juridisch gebied, kosteloos binnen 24 uur wordt beantwoord.

Juridisch annuleren Time Share.

* Binnen drie maanden

* Binnen hele EG

* Time Share contracten

* Onderhoudscontracten

* Resale- en lidmaatschapscontracten

Contact

Uw naam*
Uw email*
Onderwerp
Uw bericht
captcha