Indien u als particulier of ondernemer snel juridisch advies nodig heeft bent u bij de Recht voor zijn Raap Juristen aan het juiste adres. Het kan bijvoorbeeld gaan over een juridisch conflict, het opstellen van een bezwaarschrift, het opmaken van een contract of het voeren van correspondentie met rechtbank of andere juristen.

Juridisch advies op maat

Onze gespecialiseerde juristen verstrekken u een juridisch advies op maat. Dit advies is volledig gratis en wordt aan u gegarandeerd binnen 24 uur verstrekt. Het maakt niet uit op welk rechtsgebied het probleem of vraag betrekking heeft.

De juristen hebben een ruime kennis en ervaring en kunnen de problematiek direct en scherp analyseren en u een handvat bieden deze op te lossen. In de praktijk blijkt dat veel cliënten bijzonder te spreken zijn en zich zelfs verwonderen over met name de snelheid, uiterlijk binnen 24 uur maar praktisch veel sneller, waarop zij uw vragen beantwoorden. Het maakt niets uit of deze vragen per telefoon, per email of via een persoonlijk gesprek op locatie worden gesteld.

Juridische werkzaamheden

Indien het noodzakelijk blijkt verder juridische werkzaamheden te verlenen dan wordt met u zo veel mogelijk een all in prijs afgesproken zodat u nooit voor verassingen komt te staan met steeds nieuwe facturen. De ervaring heeft geleerd dat cliënten dit bijzonder belangrijk vinden. Ze zijn vaak huiverig om met juridische hulpverleners in zee te gaan vanwege de schier eindeloze vervolg nota’s die zij ontvangen.

Bij Recht voor zijn Raap Juristen is de werkwijze helder: u ontvangt een eerste gratis juridisch advies en voor vervolgwerkzaamheden weet u eveneens exact waar u op financieel gebied aan toe bent.

Sluitende financiele afspraak

Onze specialisten leveren per direct gratis juridisch advies en maken in voorkomende gevallen een sluitende financiële afspraak. Voor rechtzoekenden betekent dit dus twee vliegen in één klap.

Recente berichten

Ambtenarenrecht. Specialiteit Recht voor zijn Raap Juristen.

| ongecategoriseerd | No Comments
Rechtspositie. Op arbeidsrechtelijk gebied hebben rijksambtenaren een aparte rechtspositie die op vele fronten afwijkt van het reguliere arbeidsrecht. Die rechtspositie is neergelegd in de Ambtenarenwet. Vanwege deze aparte status is…

Time Share ontbinding. Recht voor zijn Raap Juristen

| Consumentenrecht | No Comments
  Onderstaan artikel werd onlangs gepubliceerd in de Financiële Telegraaf. Mocht u geïnteresseerd zijn in een vrijblijvend advies omtrent uw Time Share Contract of aanverwant product schroom dan niet contact…

Klachten medische behandeling.

| Aansprakelijkheidsrecht | No Comments
Toename klachten. Zonder direct een aanwijsbare oorzaak te hebben worden wij de laatste maanden in sterk toenemende mate benaderd met problemen als gevolg van foute medische ingrepen. Mislukte liposucties, buikwand-…