Time Share stoppen.

By 20 februari 2019Consumentenrecht

Belgische cliënten.

Sedert de start met onze werkzaamheden eind 2014 hebben wij met groot succes tientallen Time Share contracten kunnen ontbinden. Dit uiteraard tot grote tevredenheid van onze cliënten. Het is in dit verband opvallend dat er gaande weg een grote toename is van Belgische cliënten, met name uit de Vlaamse regio’s.

Wat de reden hiervoor is valt moeilijk te bepalen maar mond op mond reclame is hier zeker debet aan. Wij maken immers waar wat wij beloven: een garantie dat uw contracten worden ontbonden binnen een streeftermijn van drie maanden.

Daarnaast is het opvallend dat veel Belgische cliënten contracten hebben met Mariott Vacation Club, Diamonds International en Silverpoint. Bij deze resorts en uiteraard ook bij andere zijn ze niet echt blij met onze acties. Dat weerhoudt ons echter niet om op de ingeslagen weg hardnekkig door te gaan en cliënten van de zware verplichtingen van hun Time Share af te helpen.

Wilt u dat ook? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze juristen voor een gratis juridisch advies. Uiteraard kunt u uw probleem ook via ons e-mailadres info@rechtvoorzijnraapjuristen.nl kenbaar maken. Wij reageren gegarandeerd binnen 24 uur!