No Cure, No Pay

Recht voor zijn Raap Juristen bieden u kosteloos een antwoord op uw juridische vragen. Dat kan per email, per telefoon, op locatie of via Skype.  Er wordt direct een inschatting gemaakt van het probleem en het advies op maat binnen maximaal 24 uur gratis aan u verstrekt.

Financieel voordelige keuze

Ook in het vervolgtraject bieden onze juristen u een financieel voordelige keuze: het No Cure, No Pay beginsel. Wordt geen resultaat behaald dan betaalt u ook niets. Wordt wel een schadeloosstelling behaald dan verrekenen onze juristen hun honorarium met het door de schadeveroorzaker betaalde bedrag. De hoogte van dit bedrag wordt vóóraf schriftelijk met u overeengekomen en bestaat doorgaans uit een vast percentage van te behalen resultaat.

Geen resultaat, dan betaalt u niets

Bij de vaststelling van de hoogte van de vergoeding vormen de kosten voor juridische bijstand een vast onderdeel. Dat betekent dat de behandeling van uw claim door een specialist van Recht voor zijn Raap Juristen praktisch geen kosten met zich meebrengt. Immers, wordt geen resultaat behaald dan betaalt u niets. Wordt wel een financieel resultaat behaald dan betaalt de wederpartij of de verzekering de gemaakte kosten voor juridische bijstand.

Mocht u een probleem hebben dat juridisch bijstand nodig maakt neemt u dan met ons contact op. Het kost u immers niets.

Rechtvoorzijnraapjuristen.nl

Recht voor zijn Raap Juristen vormen een juridisch adviesbureau waarbij elke per telefoon of e-mail gestelde vraag op juridisch gebied, kosteloos binnen 24 uur wordt beantwoord.

Juridisch annuleren Time Share.

* Streeftermijn 3 maanden

* Binnen hele EG

* Time Share contracten

* Onderhoudscontracten

* Resale- en lidmaatschapscontracten

Contact

Uw naam*
Uw email*
Onderwerp
Uw bericht
captcha