meldpunt klachten mediciVerschillende klachten kunnen voorkomen over zorg. Als u helemaal niet tevreden bent over de zorg of ondersteuning die u krijgt, kunt u een klacht indienen. U kunt klachten hebben over uw zorgverlener zelf of misschien wel over een zorginstantie.

Problemen met huisarts of tandarts

Een veelvoorkomend probleem is een huisarts die nauwelijks bereikbaar is. Problemen met huisartsen komen meer dan geregeld voor, daarom is het belangrijk te weten wat u hieraan kunt doen.

Een gebitsverandering bij de tandarts kan een hoop onverhoopte kosten met zich meebrengen. Het direct aansprakelijk stellen en vervolgens eisen van schadevergoeding is de enige weg om de schade te verhalen. Op de pagina problemen met tandarts kunt u hier meer over lezen.

Klacht cosmetische ingreep

Of het nu gaat om liposuctie, een borstvergroting, fillers of een facelift, een cosmetische ingreep of plastische chirurgie is nooit zonder risico. De chirurg en zijn kliniek dient bij de ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) aangesloten te zijn. Bij het aangaan van een overeenkomst is het zaak dat u dit controleert. Lees meer over cosmetische klachten.

Gratis juridisch advies

Bij een klacht over de huisarts wordt elke vraag die per telefoon of email wordt gesteld gegarandeerd binnen 24 uur beantwoord door een van onze juristen. Neem contact op voor gratis juridisch advies.

Na ontvangst van de omschrijving van de klacht over bijvoorbeeld uw huisarts onderzoekt de jurist van Recht voor zijn Raap Juristen voor welk handelen of nalaten de dokter aansprakelijk gesteld kan worden. Lees meer het onderzoek of de procedure.

Verkrijgen van schadevergoeding

Voor het verkrijgen van een schadevergoeding moet u bij de Recht voor zijn Raap Juristen zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het verkrijgen van schadevergoeding in geld.

Recente berichten

Ambtenarenrecht. Specialiteit Recht voor zijn Raap Juristen.

| ongecategoriseerd | No Comments
Rechtspositie. Op arbeidsrechtelijk gebied hebben rijksambtenaren een aparte rechtspositie die op vele fronten afwijkt van het reguliere arbeidsrecht. Die rechtspositie is neergelegd in de Ambtenarenwet. Vanwege deze aparte status is…

Time Share ontbinding. Recht voor zijn Raap Juristen

| Consumentenrecht | No Comments
  Onderstaan artikel werd onlangs gepubliceerd in de Financiële Telegraaf. Mocht u geïnteresseerd zijn in een vrijblijvend advies omtrent uw Time Share Contract of aanverwant product schroom dan niet contact…

Klachten medische behandeling.

| Aansprakelijkheidsrecht | No Comments
Toename klachten. Zonder direct een aanwijsbare oorzaak te hebben worden wij de laatste maanden in sterk toenemende mate benaderd met problemen als gevolg van foute medische ingrepen. Mislukte liposucties, buikwand-…