Time Share annuleren

Bent u het beu jaarlijks hoge onderhoudskosten te betalen voor uw Time Share contract?

Of bent u het zat dat die kosten zonder enige invloed van uw kant jaarlijks minstens 8% verhoogd worden?

Maakt u zich zorgen over uw Time Share contract waaraan u en uw kinderen nog tientallen jaren vastzitten?

Of bent u gefrustreerd omdat u zelden of nooit op het door u gewenste tijdstip kunt boeken?

Wilt u het ressort voorgoed verlaten en uw contract laten ontbinden?

De oplossing

Recht voor zijn Raap Juristen bieden u uitkomst. Mr. A.P.A. Snijders, directeur van onze organisatie, heeft in samenwerking met juristen van de Katholieke Universiteit Tilburg een juridische module ontwikkeld om uw contract succesvol te ontbinden en u voor goed van dit contract en haar zware financiële verplichtingen af te helpen. Binnen de wereld van Time Sharing is de ontwikkelde module uniek te noemen en nog nergens in Europa toegepast.  De diepgaande studie van het EG procesrecht heeft zich geloond. Vanaf de start hebben zich prompt legio personen gemeld voor nadere informatie en zijn contracten met vele ressorts in Europa waaronder Spanje, Portugal, Griekenland, Duitsland en Groot Brittannië met succes zonder verdere financiële verplichtingen ontbonden.

Producten

Het handelt bij onze acties niet louter om Time Sharing sec maar tevens over de hieraan verwante en gelieerde producten. Ons werkterrein omvat alle contracten die binnen de EG zijn afgesloten en wij garanderen de annulering van uw contract met een streefdatum van drie maanden na ondertekening van de met ons gesloten overeenkomst.

Waarom wij?

Wij zijn een in Nederland gevestigd bedrijf met een transparante organisatie dat nauw samenwerkt met universiteiten en advocatenkantoren. U komt niet  ergens in Spanje, Tenerife of Bermuda terecht bij  een of ander niet te traceren louche kantoor dat u gouden bergen belooft en niets voor u doet.

Wij hebben persoonlijk contact met cliënten en zijn altijd en op alle gebieden persoonlijk aanspreekbaar.

Wij verkopen niets.

Wij bespreken vooraf uw mogelijkheid tot ontbinding. Zien wij daartoe geen mogelijkheid dan wordt u dat eerlijk medegedeeld, zonder enige kosten.

Wij gaan alleen met u in zee als wij  uw contracten kunnen  ontbinden en garanderen in dat geval succes.

No cure no pay.

Gedurende tientallen jaren is het slechts zeer incidenteel gelukt om met een rechtszaak ingelegde gelden terug te vorderen. Nadat het Spaanse Supreme Court in het jaar 2014 de Time Share reus Anfi tot terugbetaling heeft gedwongen is de kans op succes bij een juridische actie beduidend vergroot en hebben wij voor meerdere cliënten vele duizenden Euro kunnen terughalen.

Omdat wij met deze acties geen garantie op succes kunnen geven werken wij op basis van No Cure No Pay. Bij succesvolle terugvordering van ingelegde gelden berekenen wij een vooraf afgesproken percentage van de opbrengst. Blijkt terugvordering niet te slagen dan betaalt u niets.

Het is voor u belangrijk om te weten dat beide acties- de annulering en de terugvordering- alleen tegelijkertijd kunnen worden uitgevoerd.

Contact

Bent u een Time Share eigenaar of een verwant product en wenst u van uw contract met haar langdurige verplichtingen af neemt u dan contact op met een van onze juristen voor een gratis en vrijblijvend juridisch advies. De jurist beoordeelt of u voor annulering van uw contract in aanmerking komt en onder welke voorwaarden dit kan gebeuren.

Rechtvoorzijnraapjuristen.nl

Recht voor zijn Raap Juristen vormen een juridisch adviesbureau waarbij elke per telefoon of e-mail gestelde vraag op juridisch gebied, kosteloos binnen 24 uur wordt beantwoord.

Juridisch annuleren Time Share.

* Streeftermijn 3 maanden

* Binnen hele EG

* Time Share contracten

* Onderhoudscontracten

* Resale- en lidmaatschapscontracten

Contact

Uw naam*
Uw email*
Onderwerp
Uw bericht
captcha