Juridische werkzaamheden

Het komt wel eens voor dat u ergens op dient te reageren en daarbij deskundige juridische hulp nodig heeft. U kunt misschien gebruik maken van rechtshulp tegen een vooraf afgesproken prijs.

Reactie of bezwaarschrift

Het kan een reactie zijn op een brief van een advocaat, deurwaarder of incassobureau. Het kan ook handelen over een bezwaarschrift dat moet worden ingediend.

Bijvoorbeeld een bezwaarschrift indienen tegen de verhoging van de huurprijs in verband met de invoering van de inkomensafhankelijke huur.

Rechtshulp tegen afgesproken tarief

Het Buro Rechtshulp Nederland biedt u in die situaties aan die rechtshulp te verrichten tegen een met u vooraf afgesproken prijs. Op die manier komt u nooit voor verrassingen te staan. U weet exact waar u aan toe bent. Dit tarief is sterk gematigd en in niets vergelijkbaar met dure advocatentarieven. Het Buro Rechtshulp Nederland tracht dit tarief zo veel mogelijk af te stemmen op uw persoonlijke en financiële situatie.

In elk geval hoeft niets u ervan te weerhouden nadere inlichtingen te vragen via het contactformulier.

Rechtvoorzijnraapjuristen.nl

Recht voor zijn Raap Juristen vormen een juridisch adviesbureau waarbij elke per telefoon of e-mail gestelde vraag op juridisch gebied, kosteloos binnen 24 uur wordt beantwoord.

Juridisch annuleren Time Share.

* Streeftermijn 3 maanden

* Binnen hele EG

* Time Share contracten

* Onderhoudscontracten

* Resale- en lidmaatschapscontracten

Contact

Uw naam*
Uw email*
Onderwerp
Uw bericht
captcha