Juridisch advies

Wilt u informatie inwinnen over klachten over een advocaat bij een van onze juristen? Dan kunt u gratis contact opnemen met ons kantoor.

Raadgeving binnen 24 uur

Als u contact met ons opneemt dan zal een van onze juristen uw juridische vraag beantwoorden. U kunt deze rechtskundige vraag telefonisch of per email stellen, u krijgt gegarandeerd binnen 24 uur antwoord.

Deze eerste adviezen zijn altijd gratis en worden zoals aangegeven beantwoord door een van onze ervaren juristen. Het maakt hierbij niet uit of het aangeleverde dossier uit één of honderd pagina’s bestaat.

Gratis advies

Wanneer de jurist adviseert de zaak tegen de advocaat door te zetten wordt aan  u een plan van aanpak voorgelegd. Zo nodig wordt u bezocht ter locatie of wordt via Skype contact gelegd. Dit geheel is nog steeds kosteloos.

Sluitende financiele overeenkomst

Wanneer u na de informatie van onze gespecialiseerde jurist besluit de zaak door te zetten wordt een sluitende financiële afspraak gemaakt, op papier vastgelegd en door beide partijen ondertekend. Recht voor zijn Raap Juristen streven ernaar een all in prijsafspraak met u te maken. U weet dan precies waar u aan begint en komt in de loop van de procedure niet meer voor financieel onaangename verassingen te staan.

Met onze jurist kan ook een ‘No Cure, No Pay’ afspraak worden gemaakt. Dit houdt in dat bij een behaald resultaat een gedeelte van het door de advocaat te betalen bedrag als honorarium geldt. Uiteraard moeten hierover ook afspraken worden gemaakt, zeker omdat niet alle zaken zich voor deze benadering lenen.

Vergoeding door verzekeraar

Doorgaans worden claims door advocaten gemeld bij zijn of haar verzekeraar. Iedere advocaat is verplicht een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Wanneer de verzekeraar de schade erkent en bereid is die te vergoeden vormt de door u aan de Recht voor zijn Raap Juristen betaalde vergoeding een schadeonderdeel dat wordt vergoed.

Uiteraard wordt deze vergoeding op het door u te betalen salaris in mindering gebracht. Het is belangrijk dat u dit weet: veel rechtsbijstandverleners laten zich èn door de cliënt èn door de verzekeraar betalen. Aan deze praktijken doen Recht voor zijn Raap Juristen natuurlijk niet mee.

Rechtvoorzijnraapjuristen.nl

Recht voor zijn Raap Juristen vormen een juridisch adviesbureau waarbij elke per telefoon of e-mail gestelde vraag op juridisch gebied, kosteloos binnen 24 uur wordt beantwoord.

Juridisch annuleren Time Share.

* Streeftermijn 3 maanden

* Binnen hele EG

* Time Share contracten

* Onderhoudscontracten

* Resale- en lidmaatschapscontracten

Contact

Uw naam*
Uw email*
Onderwerp
Uw bericht
captcha