Cold Calling

Verkoop Time Share

Als Time Share contractant zult u ongetwijfeld benaderd zijn door personen en organisaties die u onder de mooiste voorwendsels beloven uw Time Share te kunnen verkopen of in te ruilen voor een ander product met grote voordelen voor u. Dit fenomeen van constante bellers of e-mailers wordt met de Engelse term Cold Calling aangeduid.

Ongeloofwaardig

Geloof deze bedrijven nooit.

Ze worden stuk voor stuk gerund door voormalige Time Share medewerkers die een nieuwe manier van gemakkelijk geld verdienen  hebben verzonnen: ze laten u geloven dat ze voor een bepaald bedrag zeker je Time Share zullen verkopen. Na een jaar zonder verkoop zullen ze u nogmaals benaderen met de belofte dit jaar zeker uw Time Share te zullen verkopen. U raadt het al, ze zullen het nooit verkopen en proberen het ook helemaal niet. Daar zijn goede redenen voor: wie koopt er nu een tweedehands Time Share voor een ‘goede’ prijs, als die ‘goede’ prijs echt veel, en veel te veel geld is voor het product. Juist ja, niemand.

De enige bron van inkomsten van deze mensen, die goed kunnen overtuigen, is geld van u te innen voor een niet te realiseren verkoop en een ledenbestand opbouwen van mensen die van hun Time Share af willen en die leden jaarlijks laten betalen. En hun voordeel is dat ze de kennis én uw persoonlijke gegevens hebben meegenomen  van de bedrijven waar ze zijn vertrokken.

Advies

Ga niet met deze mensen in zee. Heeft u toch reeds een contract met hen gesloten: neem contact met ons op. De mogelijkheid deze contracten te annuleren valt onder nog meer wettelijke beschermingsregels zoals de bepalingen omtrent koop op afstand. Zie ook ons gepubliceerd artikel over koop op afstand.

Rechtvoorzijnraapjuristen.nl

Recht voor zijn Raap Juristen vormen een juridisch adviesbureau waarbij elke per telefoon of e-mail gestelde vraag op juridisch gebied, kosteloos binnen 24 uur wordt beantwoord.

Juridisch annuleren Time Share.

* Streeftermijn 3 maanden

* Binnen hele EG

* Time Share contracten

* Onderhoudscontracten

* Resale- en lidmaatschapscontracten

Contact

Uw naam*
Uw email*
Onderwerp
Uw bericht
captcha