buro rechtshulp nederlandU kunt geen advocaat betalen, wat nu? Om u en lotgenoten toch van rechtsbijstand te voorzien kunt u contact opnemen met het Buro  Rechtshulp Nederland.

Wat doet Buro Rechtshulp voor u?

Buro Rechtshulp Nederland verricht in samenwerking met de Recht voor zijn Raap Juristen B.V., anders dan het Juridisch Loket, ook eerstelijns juridische werkzaamheden.

Meer dan alleen eerstelijns juridische werkzaamheden

Het Buro is de opvolger van het voormalige Bureau Rechtshulp. Ook dit bureau leverde juridische diensten aan cliënten. Gebleken is dat deze behoefte eigenlijk altijd is blijven bestaan. Het huidige Buro Rechtshulp Nederland komt hieraan tegemoet en heeft een aparte module ontwikkeld om meer dan alleen eerstelijns juridische werkzaamheden te verrichten. Te weten:

Gratis juridisch advies op een per e-mail of telefonisch gestelde vraag;
– Verrichten van juridische werkzaamheden tegen een vooraf overeengekomen gematigd all in tarief;
– In procedures waarbij rechtsbijstand door een advocaat verplicht is, volgt verwijzing naar op hun specialiteit geselecteerde advocaten. Ook hier is het intakegesprek gratis.

Binnen 24 uur antwoord op uw vraag

Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze juristen. U ontvangt gegarandeerd na het stellen van uw vraag binnen 24 uur van een van onze specialisten antwoord.

Recente berichten

Ambtenarenrecht. Specialiteit Recht voor zijn Raap Juristen.

| ongecategoriseerd | No Comments
Rechtspositie. Op arbeidsrechtelijk gebied hebben rijksambtenaren een aparte rechtspositie die op vele fronten afwijkt van het reguliere arbeidsrecht. Die rechtspositie is neergelegd in de Ambtenarenwet. Vanwege deze aparte status is…

Time Share ontbinding. Recht voor zijn Raap Juristen

| Consumentenrecht | No Comments
  Onderstaan artikel werd onlangs gepubliceerd in de Financiële Telegraaf. Mocht u geïnteresseerd zijn in een vrijblijvend advies omtrent uw Time Share Contract of aanverwant product schroom dan niet contact…

Klachten medische behandeling.

| Aansprakelijkheidsrecht | No Comments
Toename klachten. Zonder direct een aanwijsbare oorzaak te hebben worden wij de laatste maanden in sterk toenemende mate benaderd met problemen als gevolg van foute medische ingrepen. Mislukte liposucties, buikwand-…