Time Share stoppen.

By 27 januari 2018ongecategoriseerd

Palm Oasis, Diamond Resorts, Anfi Resorts, Mariott Vacation Club, Club Heritage International, Silverpoint Vacation Club, Club La Costa, MGM Muthu Hotels, Silverlake Resorts (USA) Talay Villas Resort ( Thailand).
Dit is een handgreep uit de resorts waarbij wij de Time Share contracten van onze cliënten succesvol hebben kunnen ontbinden.

Garantie.

In onze standaard contracten is de garantie opgenomen dat Recht voor zijn Raap Juristen Time Share en aanverwante contracten met succes zullen beëindigen. Bij al deze resorts is dat gelukt, de ene keer iets sneller dan de andere. Zelfs in Florida (USA) en Thailand hebben wij onze beloftes kunnen waarmaken.
In de afgelopen jaren hebben we op deze wijze een grote expertise opgebouwd en tientallen cliënten uit Nederland, België en Duitsland tevreden kunnen stellen.

Contact.

Onze organisatie stelt een persoonlijk contact met onze clientèle sterk op prijs. In een vrijblijvend gesprek worden werkwijze, contract en prijsstelling besproken waarna de cliënt  de beslissing kan nemen om met ons in zee te gaan. De afstand vormt nooit een probleem.
Mocht u voornemens zijn uw Time Share contract te annuleren neemt u dan contact op met een van onze juristen voor een gratis juridisch advies.