Procedures

De wetgever heeft op een aantal rechtsgebieden verplichte rechtsbijstand door een advocaat voorgeschreven. 

Rechtsgebieden

Verplichte rechtsbijstand door een advocaat geldt bijvoorbeeld voor geldvorderingen die € 25.000,- of meer bedragen en echtscheidingen (waaronder ook omgangsregelingen, alimentatie en verdeling van goederen).

Ook in die zaken heeft het Buro Rechtshulp Nederland naar een alternatief gezocht en gevonden.

Verwijs arrangement

Als sluitstuk van haar dienstverlening heeft het Buro Rechtshulp Nederland met een aantal advocaten een zogenaamd verwijsarrangement gesloten. Met die advocaten is de afspraak gemaakt dat het eerste intake gesprek gratis wordt verstrekt.

Teneinde toch een vinger aan de pols te houden wordt u na beëindiging der zaak verzocht het aan u gestuurde evaluatieformulier in te vullen en aan het Buro Rechtshulp Nederland te retourneren.

Vervolgtraject

Mocht uit de door u verstrekte informatie blijken dat rechtsbijstand van een advocaat verplicht is dan wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen om het vervolgtraject te bespreken. Ook deze informatie wordt gratis verstrekt zodat niets u hoeft te beletten het contactformulier in te vullen.

Rechtvoorzijnraapjuristen.nl

Recht voor zijn Raap Juristen vormen een juridisch adviesbureau waarbij elke per telefoon of e-mail gestelde vraag op juridisch gebied, kosteloos binnen 24 uur wordt beantwoord.

Juridisch annuleren Time Share.

* Streeftermijn 3 maanden

* Binnen hele EG

* Time Share contracten

* Onderhoudscontracten

* Resale- en lidmaatschapscontracten

Contact

Uw naam*
Uw email*
Onderwerp
Uw bericht
captcha