Mislukte facelift, liposuctie of andere cosmetische ingreep!

Facelift, liposuctie of cosmetische ingrepen zijn aan de orde van de dag. De mens wil  het effect van de wet van de zwaartekracht op zijn lichaam steeds meer uitstellen en zo lang mogelijk bestrijden.  De mooimaakindustrie haakt hierop gretig in en u hoeft de media maar te volgen voor de legio mogelijkheden die er bestaan om de gewenste blijvende jeugdigheid een stukje te helpen.

Daar is niets mis mee.

De donkere kant.

Het is onvermijdelijk dat bij zo’n grote vraag naar ingrepen ook de mislukkingen aan de orde van de dag zijn. Zeker als er ook beunhazen op de markt verschijnen die het louter is te doen om geldelijk gewin.

Recht voor zijn Raap Juristen worden steeds vaker aangeklampt met klachten na een ingreep. De toename van klachten heeft ertoe geleid dat wij een samenwerkingsverband zijn aangegaan met een gerenommeerd letselschadebureau in midden Nederland. De gezamenlijke expertise leidt tot het verkrijgen van schadevergoeding van gemaakte kosten en met name van smartengeld voor geleden immateriële schade.

Daarnaast is werken op basis van “no cure, no pay”mogelijk.

Gratis  juridisch advies.

Heeft u vragen na een ingreep? Neem contact op met een van onze juristen voor een gratis juridisch advies. U ontvangt gegarandeerd binnen 24 uur een gepast antwoord op uw vraag en voorlichting over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.